Aldri eller alltid

Aldri eller Alltid

Observerte en mor og en far på tur. De trillet på hver sin vogn. I den ene lå en baby, og i den andre satt en gutt på 3 år. Ansiktet hans var vendt mot meg. Han satt med ryggen til far som trillet ham. Stemmen til foreldrene var irritert så det var enkelt å høre hva de snakket om før jeg møtte dem og etter at jeg hadde passert dem.

Mor : « Aldri gjør du…, alltid må jeg»
Far: « Det er jeg ikke enig i . Jeg gjør mye…Men du gjør aldri…det er alltid jeg «. De fortsatte i lang tid på denne måten.

Det som gjorde mest inntrykk på meg var uttrykket i ansiktet til gutten på 3 år. Han satt tydelig lei seg,-helt stille med tårer i øynene. Jeg så at han kjempet mot gråten mens han prøvde å forholde seg helt rolig.

HER ER HVA DU BØR GJØRE

Oisann, kommer du ikke lenger? Bli abonnent og få første måned helt gratis og uforpliktende. Fortsetter du som abonnent vil du motta eksklusive tips & råd og mulighet til å stille spørsmål til Hilde for kun 99,- kr pr måned. Ingen oppsigelsestid.