Han er så sjenert og flau

Han er så sjenert og flau

Vi har alle kjent på følelsen av å være flau. For mange av oss var den aller sterkest i tenåringsalderen. En tenåringen beskrev følelsen som :» Jeg føler at venninnen min ler inni seg når jeg snakker». En annen sa :» Jeg synes at alt jeg sier høres så teit ut, og derfor vil jeg ikke si noe».

Som foreldre ønsker vi at tenåringen vår skal bli spart for slike opplevelser. Likevel er det en del av de utfordringene som barnet vårt må lære å takle selv. Det er ingen grunn til å overdramatisere de unges flauhet og sjenanse, men det er noen ting vi kan gjøre for å hjelpe barnet vårt.

Dette kan du gjøre:
Oisann, kommer du ikke lenger? Bli abonnent og få første måned helt gratis og uforpliktende. Fortsetter du som abonnent vil du motta eksklusive tips & råd og mulighet til å stille spørsmål til Hilde for kun 99,- kr pr måned. Ingen oppsigelsestid.